Talen
Nederlands
Snel Zoeken
 
Geavanceerd Zoeken
Categorieën
Najaarsfolder 2018/19
Najaarsfolder 2019

Wenslijstje - cadeaulijst->

WEBSHOP->
KOOPJESHOEK->
MERKEN->
->
Alg. voorwaarden
Privacybeleid
Tell a friend & verdien 2,50 eur
Fabrikanten
Winkelwagen meer
0 voorwerpen
Kruselings poppen 0126845 Michael - Casual poppenset
[0126845]
24,99EUR

Kruselings poppen 0126845 Michael - Casual poppenset

Hallo, ik ben Michael uit Berlijn, Duitsland! Als ik niet met mijn vrienden gaat voetballen, ben ik altijd op zoek naar avontuur. Ik geloof dat ik kan leren van alles wat ik doormaak in mijn leven. Ik kan de magische capaciteiten van de Kruselings missen, maar ik vind altijd manieren om te helpen. Misschien zal ik ooit ook superkrachten hebben. Het enige waar ik om geef, meer dan sport en avontuur, is een goede vriend en een teamgenoot zijn. Soms speel ik echter graag een eenvoudig spelletje vangen met mijn Golden Retriever, Peppi.

Michael draagt ​​een geel T-shirt, een spijkerbroek, een grijze hoodie en blauwgele sneakers en hij komt met zijn eigen haarborstel.
Deze pop van 23 cm is gemaakt van hoogwaardig vinyl, beweegbare gewrichten en levensechte glazen ogen. Hij is in staat om zelfstandig te staan.

afmetingen: verpakking 29 x 7,2 x 29 cm
Afmeting pop: 23 cm
materiaal: kunststof
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

De Kruselings zijn een mooie verzameling fantasiepoppen. De personages zijn vijf meisjes van 10 jaar en wonen op verschillende continenten. Maar wanneer Luna, Vera, Sofia, Joy en Chloe worden opgeroepen door de "Fire Opal", een mysterieuze kracht die bekend staat als "glanst het heldere hart", veranderen ze in de Kruselings, de bewakers van het Dromenland! Hun taak is om nachtmerries te bestrijden en zoete dromen voor iedereen te verspreiden.

Hoewel het verhaal van de Kruselings er een is van vriendschap, saamhorigheid en teamwerk, heeft elk lid haar eigen verhaal te vertellen. Luna, Vera, Sofia, Joy en Chloe, samen met hun vriend Michael uit Duitsland, weten dat met hun unieke en gecombineerde talenten ze elke uitdaging aankunnen. De Kruselings zijn dappere avonturiers, maar wat nog belangrijker is, rolmodellen gewijd aan het maken van het Dromenland en de wereld een betere plek. Met een Kruselings-pop van Käthe Kruse kunnen kinderen geweldige avonturen beleven.

De Kruselings doen het goed bij poppenhuizen met een schaal van 1:25

Dit product is op donderdag 01 maart, 2018 toegvoegd.